Sinkut Hyvinkäällä: 6 parasta paikkaa löytää seuraa

Sinkut HyvinkääMissä ovat sinkut Hyvinkäällä? Se selviää tästä.

Hyvinkäällä on väkeä vajaa 50 000 ja esimerkiksi Ilta-Sanomien taannoin uutisoimassa selvityksessä todettiin, että Hyvinkäällä on 20-29-vuotiaita yksin asuvia seuraavanlaiset määrät: naisia 611 ja miehiä 802.

Eli tuollainen määrä ihmisiä kun laitetaan riviin, niin valikoimaa on aika runsaasti, eikö? Puhumattakaan nuoremmista ja vanhemmista ikäluokista.

Nyt meidän vain täytyy löytää heidät, eli ainakin seuraavista 6 paikasta voit löytää seuraa Hyvinkäällä:

1. Amarillo – yökerhomenoa pe & la

Amarillo on takuuvarma ”yöelämän mcdonald’s”, jossa on rehellinen bilemeininki perjantai- ja lauantai-iltaisin aina aamu-04:ään asti. Silloin tällöin myös artisteja ja DJ:itä paikan päällä. Amarillo on Hyvinkään yöelämässä kenties se paras baari nuorille.

2. Hopealyhty – live-musiikkia ja aikuisempaa väkeä

Hopealyhdyssä on menoa aikuisemmille sinkuille. Ikäraja on 24 vuotta ja meininkiä on joka perjantai ja lauantai. Lisäksi joinakin iltoina paikalla on maan huippuartisteja esiintymässä. Riippuen hieman artistista minkä ikäistä väkeä paikalle saapuu, mutta Hopealyhty on hyvä paikka jopa 50+ sinkuille!

3. Seuraa kuntosaleilta tai liikuntaharrastuksista?

Yöelämä ei ole tänä päivänä aivan yhtä vilkasta kuin aikana ennen sosiaalista mediaa ja nykyistä fitness-buumia. Eli yöelämään lähtö ei ole edellytyksenä seuranhaussa. Kuntosalilla käy tänä päivänä lähes kaikki, joten lähde kuntosalille. Näet uusia naamoja, ehkä saat hyvän päivän tuttuja ja ehkä jossain vaiheessa uskaltaudut juttusille, kun tarpeeksi monta kertaa olet nähnyt saman tyypin ja saanut silmäpeliä hieman alle.

Muista vain valita sellainen sali, jossa tapaat todennäköisimmin sitä hakemaasi kohderyhmää. Eli mies, älä mene sinne äijämäiselle kellarisalille, vaan mene sellaiselle salille, jossa on myös naisia..

4. Sinkut hyvinkää -facebook-ryhmä

Facebookissa on mitä erilaisempia ryhmiä. Sieltä löytyy myös Sinkut hyvinkää -niminen suljettu ryhmä, jossa järjestellään erilaisia sinkkutapahtumia Hyvinkäällä. Myös muita sinkkuryhmiä löytyy Facebookista, mikäli laajennat aluettasi hieman laajemmalle.

5. Seuraa Hyvinkään opistolta?

Opetteletko mielelläsi uusia taitoja? Jos olet kiinnostunut esimerkiksi kielten opiskelusta (erittäin suosittuja sinkkujen keskuudessa) tai esimerkiksi käsitöistä tai jostain taiteellisesta, katso Hyvinkään opiston kurssitarjontaa.

Kursseilla ja harrastuksissa voit tavata ihmisiä neutraalissa ympäristössä. Saat todennäköisesti uusia juttukumppaneita, ystäviä ja ehkä löydät myös deittiseuraa – ken tietää?

Jos ei sieltä suoraan kumppania löydy, omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa silti. Kun löydät uusia kavereita, ehkä heidän kauttaan löydät jonain päivänä myös unelmiesi miehen tai naisen. Eli ota asenteeksi se, että lähdet vain tutustumaan uusiin ihmisiin.

6. Hyvinkään sinkut netissä

Netistä löydät kätevimmin seuraa Hyvinkään alueella. Kannattaa myös muistaa, että 50 km välimatka ei ole matka eikä mikään, jos löydät elämäsi rakkauden. Moni pitää yllä etäsuhdetta, joissa kumppani asuu jopa ulkomailla, joten mikset laajentaisi hakuasi vaikka Helsingin sinkkuihin?

Paras paikka etsiä sinkkuja laajemmalla skaalalla on mielestämme E-kontakti. Pääset kokeilemaan sitä ilmaiseksi ja heti hakemaan hyvinkääläisiä ja muita lähiseudun sinkkuja.

Toinen hyvä vaihtoehto on Happypancake.fi, joka on täysin ilmainen sivusto. Eli rekisteröidy nyt ainakin tähän.

Käy katsomassa molempien tarjonta! Jos kaipaat vinkkejä nettitreffeille, aloita lukemalla nettideittailu-oppaamme!

JÄTÄ VASTAUS