Sinkut Mikkelissä: 6 hyvää paikkaa löytää seuraa Mikkelistä

Sinkut MikkeliMissä majailevat sinkut Mikkelissä?

isabella-laboeck listaa hieman paikkoja ja ideoita miten voit löytää sieltä mielenkiintoisia ja vapaita miehiä ja naisia.

Mikkelissä on sen vajaan 50 000 asukasta, joten kyllä sieltä löytyy niitä potentiaalisia kumppaneita. Älä siis jämähdä ajatukseen, että ”ei täällä ketään ole, kaikki hyvät on jo varattuja”.

Eli, näistä paikoista voit löytää seuraa Mikkelissä. Laittakaamme sekaisin niin yöelämää, arkielämää kuin netin deittisivustoja!

1. Kellari – rehellistä bilemeininkiä nuorille

Tässä yksi yöelämän poiminta 18 vuotta täyttäneille, jotka etsivät seuraa Mikkelissä. Eli Kellari on yökerho Maaherrankatu 12:ssa, johon kannattaa suunnata perjantai- tai lauantai-iltana. Tanssiöljyä koneeseen ja sitten vain tanssilattialle tai baaritiskille lämmittelemään kanssabilettäjiä.

2. Bar`n`Night Vaakuna – aikuiset sinkut Mikkelissä tapaavat täällä

Vaakuna-hotellin yökerho lauantai-iltana on hyvä paikka tavata vähän aikuisempaa väkeä bilettämisen tiimellyksessä. Eli siis mikäli haluaa ne aivan junioreimmat 18-21-vuotiaat välttää, suuntaa tänne.

Vaakunassa on 3 eri osastoa, eli mitä mainioimpia pelikenttiä tavata sinkkuja Mikkelissä yhden katon alta.

3. Konsertit

Mikkelissä löytyy useampi keikka- ja konserttipaikka. Jos olet musiikki-ihmisiä, on sama musiikkimaku jo puoli voittoa, kun etsii deittiseuraa. Keikoille voi lähteä vaikka yksinkin ja niin moni tekeekin. Jos kaverit ovat jo tahoillaan parisuhteissa, ei heistä välttämättä aina ole seuraa yöelämään. Monet sinkut harvoin viitsii yksin lähteä baariin, mutta keikoille on helpompi lähteä yksinkin.

4. Mikkelin kansalaisopisto – sinkkuja samojen mielenkiinnon kohteiden ääreltä

Kielikurssit ovat tunnetusti niitä parhaita paikkoja tavata sinkkunaisia. Eli sinä mies, jos haluat tavata fiksuja naisia eikä baarit kiinnosta, suuntaa kielikursseille. Älä aivan ensimmäisellä tunnilla käy iskemään naisia, vaan pelaa sitä kuuluisaa pitkän tähtäimen peliä. Ole kiinnostunut itse oppiaineesta ja hieman sivusilmällä katsele onko siellä potentiaalista treffiseuraa. Ensin small talkia, seuraavalla kerralla lisää.. Ja ehkä kolmannella kerralla, kun poistutaan oppitunnilta, juttu lähtee käyntiin ja sitten jossain vaiheessa on luontevaa kysyä toista treffeille!

Ja sen ei tarvitse olla kielikurssi. Mikkelin kansalaisopisto tarjoaa monenlaisia kursseja, jossa tapaa ihmisiä. Omien sosiaalisten ympyröiden laajentaminen kannattaa aina, kun on etsimässä kumppania. Joten mikäpäs sen parempi tavata uusia ihmisiä kuin yhteiset mielenkiinnonkohteet.

5. Mikkelin sinkut netissä

Mistä deittipalvelusta löytyy suurin määrä sinkkuja Mikkelissä? Tinder on yksi vaihtoehto, mikäli naamakerroin on kunnossa. Suomi24 Treffit on yksi suurimpia perinteisempiä treffisivustoja. Toinen, asiallisempaan seuranhakuun suuntautuva sivusto on E-kontakti.

Ja vielä yksi suosikkimme – täysin ilmainen Happy Pancake!

Jos Mikkelin sinkkuvalikoima ei riitä, kannattaa hakualuetta laajentaa hieman kauemmas. Mikäli siis oikeasti etsii vakavempaa treffiseuraa ja mahdollista elämänkumppania.

6. Liikunta/kuntosali

Toivotko baarissa riekkujan sijasta liikunnallista kumppania? Suuntaa salille, joogaan tai vaikka kuntonyrkkeilyyn. Ja jälleen – älä lähde iskemään kaikkea mikä liikkuu, vaan ota rennosti. Nauti sporttailusta, avaa small talk eri ihmisten kanssa, jos tilanne on sopiva ja pidä muutenkin silmät ja korvat auki. Ja jos päädyt sinne yöelämän puolelle, ja tunnistat tutun naaman sieltä salilta, siinäpä hyvä tekosyy mennä juttusille.

Yhteenveto

Eli miten löytää seuraa Mikkelissä? Pääasia on vain kytkeä aivot siihen moodiin ja uskomukseen, että voit tavata sen oikean missä tahansa. Suosittelemme siis alkamaan harrastamaan, käymään ulkona ja tietenkin heittämän verkot myös nettideittisivustojen puolelle. Katso seuraavaksi listaamamme parhaat treffipalstat.

JÄTÄ VASTAUS